***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Ген. Попов: Службите ни трябва да се подсилят. Спират тока на болница във Варна за неплатени сметки


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 7 ноември   

 

Службите за разузнаване у нас и ДАНС би трябвало да бъдат засилени и ресурсно подсигурени и да им бъдат сложени верните задания.

„ Ние не сме в неутрална страна, а в защитителен съюз[…]Не може да си безпристрастен в обстановка, от която страда целият свят. Тази индиферентност пречи на верните решения и на това какво би трябвало да правиш и в стопанска система, и в областта на отбранителните качества. Ако се поддадем на страха, внушаван от Русия, ще загубим възприятието си за правдивост и ценностната си система “.

***

Натрупан дълг за електрическа сила от над 77 000 лв., огромна част от който е в просрочие от март 2021 година, постанова прекратяване на снабдяването с ток на постройката на Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести - Варна. Това оповестиха от " ЕНЕРГО-ПРО ", предава Българска телеграфна агенция.

***

„ Дишаме въздух, който е замърсен доста дълготрайно време. Фините частици полепват по стените на белите дробове и влизат в кръвоносната ни систма. Почти няма хронично заболяване, което да не се провокира и от въздушното замърсяване ", сигнализира доктор Симидчиев “.

***

„ Хората някак си сътвориха упования, че това е среща за сформиране на кабинет, а ние ще си приказваме за 16-те политики на " Продължаваме промяната ". Разговори за кабинет с ГЕРБ няма да водим.

А за какво вършим тази среща? Защото болшинството сега диктува един дневен ред, който не е дневният ред на хората. И хартиената бюлетина се насили да влезе, нарушавайки закони. Няма никакво мнение от министър ", сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Михаил Камбарев в студиото на " България заран ".

***

„ Това не са диалози за сформиране на държавно управление. Това са диалози за политиките, които този парламент, без значение чие е  правителството, би следвало да поддържа “.

***

Тялото на украински боен водач е изплувало в морето край Царево през септември, разкриха през днешния ден от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас. Новината бе споделена по време на публична гала за празника на полицията.

***

По данни на английското разузнаване Русия ще разположи така наречен " възпиращи сили ", които ще са оторизирани, след предизвестие, да стрелят по тези съветски бойци, които вършат опити да изоставен сраженията.

От английското министерство на защитата разясниха, че тази процедура не е непозната за Русия, като такива възпиращи сили са били употребявани и в други спорове, в които е взела участие съветската страна.

***

Музикантът бе задържан преди няколко дни в родния си град Исфахан (в централната часта на страната) по отношение на митингите в Ислямската република. 

Той е упрекнат в съдействие с задгранични организации, основаване и присъединяване в групировки, целящи насилствена промяна на властта и други. Само по първото обвиняване той може да получи смъртна присъда посредством обесване, добави цитираното издание.  

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР